Не съм я палил от 1седмица и в момента мога да отключа само вратите и то с ключът а не с централното. Неще и да завърти ключа за да запали ... някакви идеи как да се преборя с проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa 156 1.8 - не пали
Collapse
X
-
Нема опрасности колега. Сабирай пари и си купувай акомулацияНещо BOSCH или VARTA, или пък Acdelco...избора е голям.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от nightfoxhu Покажи съобщениеНе съм я палил от 1седмица и в момента мога да отключа само вратите и то с ключът а не с централното. Неще и да завърти ключа за да запали ... някакви идеи как да се преборя с проблема?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
ами бях забравил радиото и преди тва я бях палил пак преди 2 седмици и явно му е дошло в повече... просто не бях в БГ и нямаше как ... ще я зареда с другата ми бракма и ще стане ... просто ме интересуваше дали няма опасност за електрониката, че преди един фиат ми правеше такива проблеми, чеее .... мерси много за помощта
Comment
-
значи дадоха ми ток, стоях така 5 6 минутки, но аха да запали и всичко угасва, чаках още 2 минути дали ще стане нещо, но пак същата работа. Дали не трябва повечко време да постои или би трябвало да е запалила?
PS Някой да има идея как се редактира подписа, че мен само ми гу визуализира кгато дам за промяна...?Last edited by nightfoxhu; d.m.y г., 20:56.
Comment
-
На заминал акумолатор с 5,6 минутки ток от друга кола(предполгам това имаше предвид под "дадоха ми ток") изобщо няма да му помогнеш. Намери си зарядно или читав акумолатор поне за проба. Откъде си? Някой колега може да ти услужи.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
абе аз го имах същия проблем...
начи вземи зарядно и зареди за 12 часа твоя акумулатор после го сложи и ако пак няма ток направо ходи вземи нов, а и може да сложиш от някоя друга кола да видиш дали всичко ще ти е 6
ако опреш до акумулатор аз взех Искра 62AH защото по-голям не влизаше има и други марки виж бях пуснал тема някъде по-долу виж как са се развили нещата там ..
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24198Last edited by mi6onski; d.m.y г., 23:31.
Comment
Comment